Pitkää yhdistelmää ja pääasiaa

Tällä viikolla Terveystalolla vietetyt tunnit ovat melkein samalla tasolla kuin treenitunnit. Vajaat viisi tuntia nimittäin olen ollut tällä viikolla tutkittavana. Vihdoinkin sain vakuutusyhtiön maksusitoumuksen. Vaatimattomasti 1,5kk sai odottaa, että KSSHP laittaa kaksi a4 tulostetta Pohjolalle ja siitä sitten meni vain pari päivää, että sain päätöksen maksusitoumuksesta. Mutta nyt on kuuppa tutkittu niiltä osin, mitä Pohjola suostui nyt maksamaan. Vielä pari viikkoa joutuu odottamaan, mitä jatkotoimenpiteitä tulee. Sen verran tiedän tuloksista, ettei magneetissa poikkeamia näkynyt, mutta neuropsykologin testeissä oli pientä alenemaa suorituskyvyssä. Tämä ei itseä yllättänyt yhtään, kun on reilut 1,5 vuotta taistellut oireiden kanssa. Ongelmat ilmaantuivat siis toissavuotisen kolarin jälkeen, missä pää on tällin saanut. Välillä pää toimii, välillä ei ja samalla opintojen eteneminen on kauniisti ilmaistuna hidastunut. Katsotaan nyt, mihin tämä vielä johtaa.

Tämän kuvan myötä pääsette kirjaimellisesti katsomaan pääni sisälle.
Tämän kuvan myötä pääsette kirjaimellisesti katsomaan pääni sisälle.

Mutta sitten positiivisempiin asioihin. Treenaamaankin olen hieman tällä viikolla ehtinyt. Vähän uintia, punttia ja juoksua. Kruununa tälle viikolle oli tämän päivän kaksituntinen yhdistelmätreeni. Treenistä tuli hitusen aiottua pidempi, koska Wattbike oli varattuna, kun Alvarin puntille tulin. Aloittelin sitten kevyesti juoksemalla 2,5km matolla 6min/km tahtiin. Juoksukunto on vielä varsin vajaa takareisivaivojen ja viimevuonna kerättyjen treenaamattomuuskilojen myötä, mutta jostain sitä on lähdettävä liikkelle. Alun juoksun jälkeen pääsin Wattbikelle hinkkaamaan pidempää pk-siivua. Aloitin 150W tehoilla ja nostin siitä 20min välein tehoa 20-30 wattia. Viimeiset 20min ajelin 230 watin keskiteholla, eli pk-alueen yläpäässä aikaisempien testien perusteella. Hiki virtasi vuolaasti, mutta siihen saa sisäpyöräilyssä varautua. Wattbikesetin jälkeen hyppäsin juoksumatolle kirmaamaan vielä 4km testaten takareiden kestoa kovemmassa vauhdissa. Tällä kertaa kovempi vauhti tarkoitti sitä, että kilometrit 1-3 juoksin 5min/km tahtiin. Hieman muistutteli tuo iki-ihana takareisi olemassaolostaan, joten pitää taas kaivaa kipurulla3000, eli XXL:n rumblerollerin kopio esille ja murjoa jumit hevonkuuseen.

Reisien rääkkäystä puntilla.
Reisien rääkkäystä puntilla, vaikka näyttääkin enemmän tuijotuskisalta tuota tasoa vastaan.
Asicsilta saadut DS trainerit pääsivät tänään matolle. Hyvin tuntuvat sopivan omalle askellukselle.
Asicsilta saadut DS trainerit pääsivät tänään matolle. Hyvin tuntuvat sopivan omalle askellukselle.
Kaupunki piti huolen, ettei matkalla Alvariin ja takaisin päässyt liian helpolla. Joko oli paksulti loskaa tai sitten vetistä jäätä ilman hiekoitusta.
Kaupunki piti huolen, ettei matkalla Alvariin ja takaisin päässyt liian helpolla. Joko oli paksulti loskaa tai sitten vetistä jäätä ilman hiekoitusta.

Ensiviikolla yritän bloggailla enemmänkin, kunhan ehtiminen ja jaksaminen antaa myöten. Hyvää viikonloppua lukijoille!

Similar Posts