Movember ja treenivideo

Hieman on tämä postaustahti hitaampi, mitä haluaisin, mutta sillekin on syynsä. Olen ollut varsin väsynyt tämänkin syksyn ja asian tiimoilta olen käynyt muutamalla lääkärillä. Tämä on johtanut siihen, että odottelen tällä hetkellä vakuutusyhtiöltä päätöstä maksajasta, että pääsisin mm. pään MRI tutkimukseen. Mutta tästä kirjoittelen sitten lisää, kun olen tutkimuksissa käynyt ja selvyyden ongelmiini saanut.

Leuatus Rahkamuijalle
Leuatus Rahkamuijalle
Äiti, mä kiipeen!
Äiti, mä kiipeen!

Treenipuolella olen sisäänajanut Asicsin DS-trainereita. Kengät tuntuvat asettuvan mainiosti siihen rakoon kenkävalikoimassani, mitä halusinkin. Tämänhetkisellä askelluksella kengät rullaavat rennossa juoksussa kivasti. Hieman tosin on talvisten kelien liukkaus haitannut, kuten tuli Jyväskylän Wattbikekisan jälkeen huomattua, kun paremman puoliskon kanssa käytiin Lauraa juoksuttamassa vakiolenkkireiteilläni. Juoksentelun lisäksi olen jatkanut coretreenejä puntin puolella. Bongaamani Craig Alexanderin coretreeni (video alla) on melkoista rääkkiä niiltä osin, mitä olen siitä tehnyt. Noista liikkeistä suosikkini on lankku palloa vasten ja siinä polvennostot. Ekoilla kerroilla oli vaikeaa, mutta nyt menee jo paljon sujuvammin. Tuntuu, että core on jämäkämpi ja se heijastuu jo nyt uintiin. Uintitekniikkaa analysoi yksi entinen kilpauimari ja sain arvosanaksi varsin hyvän. Käsivedon alun ja lopun kanssa saa vielä tehdä töitä, muita isoja vikoja ei altaan laidalta näkynyt.

Marraskuun touhut voi parhaiten kiteyttää tähän videoon, minkä editoin tuossa aamusella:

Video kuvattu Garmin Virb-testiohjelmaan. Videon juoksuvarusteet saatu Asicsilta.

Loppuun vielä tärkeää asiaa. Nyt on menossa movember ja olen kyseiseen kampanjaan osallistunut, kuten Instagram-seuraajani ovat huomanneet. Käykää tekemässä lahjoituksia syöpätutkimuksen hyväksi esim. kampanjasivuni kautta. Asia on tärkeä ja liippaa läheltä myös omaa lajia, kuten kollegan bloggauksesta voi lukea.

Slaavikyykky ja pensselit
Slaavikyykky ja pensselit

PS. pahoittelen pensseleideni aiheuttamia traumoja.

Similar Posts