Vauhtia Teneriffalta

Posted by:

Kesä lähestyy huimaa vauhtia ja on syytä hieman kerrata missä mennään omien treenien kanssa. Alkuvuosi on sujunut vauhdikkaasti ja olen päässyt treenaamaan suhteellisen mukavasti.
Tein vuodenvaihteessa pienen elämäntapatarkistuksen, sillä vaaka näytti hieman turhan isoja lukuja joulun tietämissä. Nyt maaliskuussa puntarissa on noin 80 kiloa ja pudotettavaa on enää muutamia kiloja.

IMG_2484

Olen aiemminkin maininnut vammoistani, joilla on vaikutusta etenkin juoksemiseen. Nilkkani on leikattu kahdesti ja oikea polveni kerran. Vuonna 2007 polvesta katkesi eturistiside, samalla repesivät ...

Continue Reading →
0

Ratapyöräilyä ja lättäreitä

Posted by:

Myönnetään, blogiini ei ole ilmestynyt tekstiä pariin kuukauteen. Kiirettä, mutta myös selkeää off-season henkeä, on ollut ilmassa.

Elokuun puolimatkan jälkeen tovi kului jalkoja parannellessa. Syyskuussa kiskaistiin vielä kirkkovenekisa Kulosaaressa, mutta sen jälkeen kilpailullinen kausi oli paketissa. Heti uimahallikauden alkaessa pääsin uintitreenien makuun. Nyt muutaman kuukauden tahkoamisen jälkeen on vahva tunne siitä, että homma menee eteenpäin. Myös kello kertoo samaa. Olen uinut aika paljon (varmaan liikaa) pullarin kanssa, koska jalkojen selkeä laahaaminen on edelleen ongelmana. Pullari vastaa mielestäni hyvin märkäpuvun kelluttavaa vaikutusta, ...

Continue Reading →
0