Juha-Pekka Halmeenmäki

[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2018/10/JP-profiili.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_large”]

Olen Juha-Pekka (lausutaan JP) Halmeenmäki, ikää on 54 vuotta ja treenivuosia TriathlonSuomen porukassa vuoden 2015 alusta alkaen.

Olen ollut pienestä pitäen liikunnallinen. Olen innostunut lajista toisensa perään niin, että taitaa olla helpompi luetella lajit, joita en ole harrastanut. Moottoriurheilu ja kamppailulajit eivät ole koskaan viehättänyt. Eikä jääkiekko, siitä sain syntymäkaupungissani Raumalla yliannostuksen jo pienenä.

 

Triathlonissa olen ensimmäisen vuoden 2012 Joroisten puolikkaani jälkeen kierrellyt vuosittain tukun kotimaan ja ulkomaan kisoja. Kolme täysmatkaa olen tehnyt, puolimatkoja kymmenkunta ja lukuisia lyhempiä kisoja. Lajeista minulle vahvin on uinti, siinä tulen yleensä kärkipäässä rantaan, mutta sitten pyörällä ja juosten minusta mennään ohi. Tulevalla kaudella siirryn 55-sarjaan. Niinpä tavoitteenani onkin saada se ensimmäinen henkilökohtainen SM-mitali perus- tai sprinttimatkalla, joissa uinnin painoarvo on suhteessa suurin.

 

Ajatuksenani on bloggailla harjoittelusta Mirkan ryhmässä ja omista tuntemuksistani siitä. Tavoitteenani on kertoa mahdollisimman realistisesti se, mitä ajatuksia harjoittelu ja vuoden kulku herättää. Aiempien vuosien perusteella uskoisin, että tulen kirjoittamaan jaksamisesta, palautumisesta, unen merkityksestä, motivaatiotekijöistä, vaihtoehtoharjoittelusta, kisaan valmistautumisesta ja kisoista. Toivottavasti vähemmän juttua tulee vammoista.

 

Nykikääpä treeneissä hihasta ja kertokaa, jos mielessä on jotain mistä haluaisitte erityisesti kuulla.