Pros & Cons Kona 2018

No nyt on kuukauden päivät vedetty lonkkaa, matkusteltu riittämiin ja nähty yhtä sun toista ja on ehditty palata töidenkin pariin kuluneen viikon aikana. Kisan jälkeen en kahteen viikkoon oikeastaan tehnyt yhtään treeniä, parina aamuna tosin kävin maisemia katselemassa hetken. Tässä on nyt kuitenkin viimeisen viikon aikana muutama kevyt pyörälenkki heitetty ja kolme kertaa käyty altaassa. Kyllähän se hetken vie, että päästään takaisi jonkinlaiseen treeniterään.

Jo lentokoneessa takaisin kotiin sain eteen lapun muutamilla piirustuksilla, jonka otsikko oli johdattelevasti: “Pros & Cons Kona 2018”

En nyt ala kirjoitella tähän mitä kaikkea se lopulta sisälsi, mutta… Sitä siinä täytellessä ja puolia ja toisia pohtiessa, ei lopulta ollut vaihtoehtoa kuin todeta, että tavoite lyötiin siinä kohtaa lukkoon ja samalla karsintakisaksi valikoituisi Etelä-Afrikka, 15.4.2018!

Tuolta kun saisi paikan, olisi koko hyvä kesä aikaa keskittyä kohti isoa saarta. Toki jos paikka ei irtoa, jää kuitenkin vielä mahdollisuus pohtia jotain muuta kisaa paikan saamiseksi ilman, että olisi liian väsynyt kesän jäljiltä. Tai siirtää jopa mahdollisesti ajatukset jo seuraavaan vuoteen, nimittäin ei se syksy 2018 karsintakisanakaan mahdoton ajatus vielä ole, jos kehvelisti Afrikassa kävisi. Toki varmasti monella muullakin on samat ajatukset, joten kovaa saa talven treenata 😉

Vielä muutama otos Chattanoogasta ja reissusta ennen ja jälkeen kisan, jotka päätyivät koneelle kamerasta, ja paljon jäi vielä laittamattakin, ja lukematon määrä on mielessä reissua ajatellessa… Kohti uusia tuulia 🙂

Amerikan parhaat kasvispurilaiset, Vortex. Kahdesti!
Yksi monista AirBnB majoituksista, tämä Chattanoogasta.
Eräs monista makeispaikoista, joissa käytiin 🙂
Elviksen terassi
New Orleans taisi olla lämpimimpiä paikkoja reissussa, kun lämpöä 35C
Monin paikoin kävelytiet…
Päiväkävelyt oli ajoittain hieman uuvuttaviakin lämmöstä.
Alligaattorit ovat ilmeisen kilttejä otuksia.
Tämmöiset 18″ pizzat pitäisi olla standardeja 😛 Tämä + Hennalta vähän pastaa, niin maha tuli täyteen. Ai niin, ja olihan meillä alkupalatkin 🙂

Similar Posts