Harjoitusohjelmat

Harjoitusohjelmat lahjaksi


Kestävyysurheilija ja juoksija motivoituu lajista enemmän, kun hänellä on tavoittetta kohti tähtäävä harjoitusohjelma. TriathlonSuomen harjoitusohjelmat ovat suunniteltu eri matkoille ja eritasoisille ihmisille siten, että jokaiselle löytyy omaa tasoa vastaava ohjelma. Harjoitusohjelmissa kerrataan myös kestävyysharjoittelun teoriaa ja opastetaan lajitekniikoita sekä kerrotaan myös harjoitteista tarkemmin. Harjoitusohjelma on myös erinomainen lahja silloin, jos treenaatte lahjan saajan kanssa yhdessä kohti kesän tavoitteita.

[one_half]

Harjoitusohjelma maratonille tai puolimaratonille

[frame style=”modern” image_path=”https://www.triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2014/11/Lahja.jpg” link_to_page=”https://www.triathlonsuomi.com/valmennus/harjoitusohjelmat/maraton-harjoitusohjelmat/” target=”Harjoitusohjelma maratonille”
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_large”]
Suunnitteleeko läheisesi maratonille tai puolimaratonille osallistumista? Harjoitusohjelma maratonille tuo harjoitteluun vaihtelevuutta ja tehokkuutta sekä vähentää loukkaantumisriskiä. Harjoitusohjelma alkaa pian tilauksen jälkeen ja jatkuu aina tavoitekilpailuun asti. Kyseessä on hyvä lahja läheisellesi ja toki myös itsellesi. Lue lisää harjoitusohjelmasta tästä.
[/one_half]

[one_half_last]

Triathlonin aloittelijakurssi

[frame style=”modern” image_path=”https://www.triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2014/11/Lahja.jpg” link_to_page=”https://www.triathlonsuomi.com/valmennus/valmennusryhmat/” target=”Harjoitusohjelma triathloniin”
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_large”]
TriathlonSuomen aloittelijakurssi on loistava lahja kaikille, jotka ovat kiinnostuneet kunto- tai kestävyysurheilusta. Aloittelijakurssilla käydään läpi jokaisen lajin tekniikat ja opastetaan tekemään harjoituksia. Jokainen osallistuja pystyy kurssin jälkeen treenaamaan itsenäisesti kohti kesän tapahtumia.
[/one_half_last]

[one_half]

Harjoitusohjelma triathloniin

[frame style=”modern” image_path=”https://www.triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2014/11/Lahja.jpg” link_to_page=”https://www.triathlonsuomi.com/valmennus/harjoitusohjelmat/” target=”Harjoitusohjelma triathloniin”
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_large”]
TriathlonSuomen valmentajien tekemät henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ovat saaneet suuren suosion tämän talven aikana. Harjoitusohjelmat suunnitellaan viikko kerrallaan tilanteen mukaan. Ohjelmassa otetaan huomioon jokaisen oma lähtötaso, tavoitteet ja käytettävä aika, joten ne soveltuvat kaikille taustasta ja tavoitekilpailusta riippumatta. Voit tilata harjoitusohjelman itsellesi, kumppanillesi tai ystävällesi lahjaksi haluamaksesi ajaksi. Tämän jälkeen harjoitusohjelmaa on halutessaan mahdollisuus jatkaa normaalisti kuukausi kerrallaan. Lisää tietoa harjoitusohjelmasta triathlonistille löydät täältä.
[/one_half]

[one_half_last]

Online-valmennus triathlonistille

[frame style=”modern” image_path=”https://www.triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2014/11/Lahja.jpg” link_to_page=”https://www.triathlonsuomi.com/valmennus/online-valmennus/” target=”Online-valmennus triathlonistille”
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_large”]
Online-valmennus soveltuu triathlonistille, joka kaipaa valmentajaa purkiessään kohti tavoitteitaan. Urheilijan kanssa käytyjen keskusteluiden pohjalta valmentaja suunnittelee täysin personoidun harjoitusohjelman viikko kerrallaan huomioiden urheilijan fyysisen tilan ja muun ohjelman. Valmennukseen kuuluu myös testituloksien analysointi ja harjoitusalueiden määrittäminen niiden pohjalta. voit tilata Online-valmennuksen haluamaksesi ajaksi itsellesi, kumppanillesi tai ystävällisesti. Valmennusta on halutessaan mahdollisuus jatkaa normaalisti tilatun ajan jälkeen. Käy katsomassa lisätiedot Online-valmennuksen sivulta.
[/one_half_last]