Sami Tuomi

Sami Tuomi


[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2015/02/Sami-Cervelo2.jpg” target=”” description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_large”]

Arkipäivät vietän Otaniemessä tutkimusta tehden ja ehkä jonain kauniina päivänä valmistun tekniikan tohtoriksi kemian alalta. Muutin parikymppisenä Nurmijärveltä Espooseen opiskelujen perässä ja olen hyvin täällä viihtynyt kahdeksan vuotta, toivottavasti jatkossakin.

Urheilu-ura on ollut pääasiassa jalkapalloa, mutta 2011 minut yllytettiin mukaan triathloniin. Silloin jäi loukkaantumisen takia harjoittelut ja kisat väliin, mutta seuraavana vuonna oli uusi yritys ja ensimmäinen puolimatka Joroisilla. Sen jälkeen on kertynyt triathlonkokemusta parilta Ironmanilta ja muutamasta kisasta Suomessa. Lajin parissa saavutukset antavat vielä odottaa itseään, mutta omaksi iloksihan tätä tehdään. Tänä vuonna olen aloittanut määrätietoisemman treenaamisen paneutumalla enemmän harjoittelun teoriaan sekä Jarnon valmennuksessa. Tällä hetkellä tavoitteena on kehittyä mahdollisimman paljon joka osa-alueella sekä etäisissä ajatuksissa Kona-paikka 2016. Se saattaa vaatia pientä kisaoptimointia, mutta matkailu avartaa.

Lisäksi toimin TriathlonSuomen sivuston pääasiallisena ylläpitäjänä sekä toimin yhtenä valmentajista. Mielenkiintoista nähdä, miten triathlonbuumi jatkuu Suomessa ja mitä kaikkea tällä saralla pystytään saavuttamaan.

Blogiin
Ota yhteyttä: etunimi.sukunimi@triathlonsuomi.com

Nimi: Sami Tuomi
Asuinkunta: Espoo
Syntynyt: 28.6.1986
Pituus: 184 cm
Paino: 75 kg
Ensimmäinen kilpailu: 2012 Joroinen

Koulutus: DI, kemian tekniikka
Työ: Väitöskirjatutkija, Aalto-yliopisto

Muut harrastukset: Jalkapallo/futsal
Kiinnostuksen kohteet: Elämästä nauttiminen, ruoka & juoma, terveys, tiede & teknologia.

Voit katsoa treenejäni täältä.

Kisakalenteri 2015

14.6. Vanajanlinna (sprintti)
4.7. Vierumäki (perus)
18.7. Joroinen (puoli)
15.8. Tahko (täys)

[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2014/06/Vantaa2.jpg” target=”” description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_large”]