Tulevan viikonlopun kilpailut

ETU European Championships

Genevessä taistellaan viikonlopun aikan Euroopan triathlonliiton mestaruuksista. Perjantaina on ohjelmassa paratriathlon, lauantaina Elitet ja juoniorit sekä lisäksi sunnuntaina vielä viestit.

Suomalaisista mukana miesten Elitessä ovat Henrik Goesch ja Panu Lieto. Junioreissa mukana ovat Henrika Parviainen, Samu Hanhela ja Joel Af Hällström sekä paratriathlonissa Liisa Lilja.

Challenge Roth

Ikoninen Rothin täysmatkan kilpailu käydään sunnuntaina. Roth tunnetaan maailman nopeimpana reittinä, joten se houkuttelee vuosittain sekä ammattilaisia että harrastajia rikkomaan oman ennätyksensä. Viime vuonna voittoaika oli Timo Brachtin kellottama 7:56:00. Viime vuoden kärkikaksikosta molemmat ovat mukana myös tänä vuonna, kun lähtöistalta löytyy Brachtin lisäksi myös Nils Frommhold. Naisten puolella löytyy myös kovia menijöitä, kun mukana ovat Jodie Swallow sekä Gina Crawford.

Suomen tapahtumat

Vaikka suurempia kilpailuja ei Suomessa tänä viikonloppuna ole, kuitenkin itsensä haastajille löytyy neljä eri tapahtumaa, joista valita mieluisin.

Säkylä triathlon 11.7.

Tunturitriathlon 11.7.

Hollolan maastotriathlon 12.7.

Seikkailutriathlon 12.7.

Näitä kisoja seuratessa onkin hyvä virittäytyä kisatunnelmaan jo ensi viikonloppua ajatellen, kun vuorossa on Joroisilla puolimatkan SM-kilpailut, jossa on mukana kaikki Suomen kovimmat triathlonistit sekä tietenkin valtava määrä harrastajia!