#HEADambassador

Hienoa porukkaa pääsi eilen (15.3) tapaamaan. Olin itse niin innokas tuon Kick-off tapaamisen kanssa, että olin mäkelänrinteen uimahallilla jo hyvissä ajoin kello 11:20 kun tapaaminen alkoi vasta kello 12:00. Meitä taisi olla kaikki 13 paikalla, sekä koordinaattorit Jere ja Erika. Itse huomasin olleeni hieman jopa hiljainen tuossa porukassa, mutta eipä kai sitä tarvitse aina äänessä ollakaan.

Tosiaan tavattiin nyt ensimmäistä kertaa ja vähän mietittiin ylipäätään, tai avattiin ennemminkin sitä, että mitä tämä HEAD Ambassador meiniki nyt oikein tarkoittaa. Asiaa tuli niin paljon, että olipahan siinä pureskeltavaa. Yksi mikä mun mielestä oli todella hyvä idea, oli se, että postataan tuonne facebook sivulle vinkkiä siitä, missä on hyvää uintipaikkaa tiedossa. Tarkoittaen lähinnä avouintia. Ideoitiin myös paljon muutakin, kannattaa todellakin seurata tuota facebook sivua, sekä meitä Ambassadoreja tuolla muuallakin sosiaalisessa mediassa. #HEADambassador hästägillä saa meitä aika hyvin seurattua.

Itse löysin katalogeista paljon todella hyviä tuotteita mitä haluan itselleni treeneihin, kisoihin ja miksi ei muihinkin vapaa-ajan rientoihin. Olin oikeastaan yllättänyt siitä millainen tarjonta HEAD Swimmingillä on tarjolla. Onhan kyseinen brändi itselle aika tuntematon, ainakin uinnin saralla. Mutta löytyy varusteita niin ratauintiin kuin myös siihen omaan lajiin, eli Triathloniin. Varsinkin triathlon tuotteiden osalta HEAD Swimmingillä on tulossa todella mielenkiintoisia tuotteita. HEAD swimmingiltä on tulossa myös Swim/run puku mistä nämä kaksi Ambassadoria olivat todella kiinnostuneita : Team pink seals. Nuo kaksi ovat aivan mahtavia tyyppejä, jos jotain blogia voin suositella, niin tuo on juuri sellainen.

Uinnit Lauantaina 15.3.-14

WP_20140315_001 (1)
Tapaamisen jälkeen osa porukasta lähti sitten vielä uimaan ja innokaana testailemaan kaikkea uutta mitä saatiin tuossa tapaamisessa heti käteen. Itse maltoin ja laitoin vain uudet uikkarit jalkaan. Itsellä tulee niin harvoin uitua 50m altaassa, etten sitä ”tuhlaa” uusien kamojen sisäänajoon. Tosin uikkarit toimivat älyttömän hyvin. Oikein yllätyin kuinka hyvältä tuntuivat. Itse muutenkin suosin altaassa Jammer mallisia uimahousuja nykyään, mutta nuo ovat selkeästi paremmat kuin ne mitä tähän asti käytin. Tänään mennään pojan kanssa sitten uimaan ja ajattelin, että nyt vedetään kaikki HEAD releet niskaan ja edustetaan ylpeänä sponsoria! Täytyy sanoa vielä se, että kyllä tuo HEAD Swimmingin toiminta on tehnyt ainakin itseeni vaikutuksen, samoin koordinaattoreiden innostunut asenne, sekä tietysti muut Ambassadorit.

Itsellä oli pieni vaikeus pysyä nahoissa tuolla altaassa kun pääsin ikään kuin treenaamaan samassa altaassa Sari Puumalan kanssa. Omissa silmissä hän on yksi suomalaisen triathlonin kovimpia triathleetteja. Samalla tuli huikee fiilis kun tällaiselta lähes tulkoon ikonilta tulee kannustavaa kommenttia meidän Vihti Triathlonin uimalakista. Oli yllättynyt siitä, että seuralla joka on ollut olemassa neljä kuukautta, niin on jo omat uimalakit. Hienoa saada tuollaista palautetta. Itsellä ajatus uinnissa tosiaan karkaili, oli tarkoitus painella ihan kevyttä matka uintia, mutta mieli ei malttanut kun pääsi tosiaan 50m altaaseen. Ainoa ongelma oli sitten se, että päivä oli pitkä ja ruokailut oli jäänyt liian hätäisiksi, niin ei siitä oikein mitään sitten tullut.

HEAD Swimming välineitä

Yllätyin tosin suuresti siitä kuinka pieneen tilaan nuo mahtuivat. Lähinnä tuo pyyhe toi hymyn huulille kun se on mikrokuitua ja menee todella kätevään tilaan. Siinä on myös kiinnitettynä joustava remmi jolla sen saa pysymään kivasti kasassa. Todella hieno innovaatio, pieni mutta hyödyllinen.

Lasit ovat Tiger Mid malliset ja tarkoitettu harjoitteluun. Kokeillessani niitä näin kuivalla päähän, tuntuivat napakoilta, mutta eivät painaneet nenän vartta, eivätkä silmän ympärystä. Luulen noiden sopivan hyvin altaaseen, mutta avovesiin taitaa näkökenttä jäädä hieman kapeaksi. UV-suoja tosin on hyvä lisä avoveteen, mutta varmasti HEAD Swimmingin Jaguar mallisto toimii paremmin näkökentän osin avovesissä. Testattuani uimalaseja altaassa olenkin monelle jo todennut niiden olevan parhaat mitä minun päähän on tähän mennessä löytynyt. Tosin samaan hengenvetoon olen monelle todennut sen, että mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Siksi luulen jokaisella olevan saman savotan edessä kun etsii uimalaseja. Itselläni nämä taitavat olla seitsemännet.

WP_20140316_002

Oma kisakalenteri

Sai taas kolme kisaa lisää, elikkä vantaalle lähden perusmatkalle, samoin kupioon, enkä missään nimessä voi jättää Helsinki City Triathlonia väliin. Vuodesta 2011 lähtien käynyt tuolla HTC:ssä ja vaikka nyt se alkaa olemaan itselle hieman ”alimittainen” matka, on tuo tapahtuma silti erittäin tärkeä Triathlon lajille suomessa. Omasta mielestäni tuollaisia matalankynnyksen kisoja saisi olla enemmänkin. Varsinkin HTC:stä voisi monet tapahtumat ottaa oppia, ihan siitä ilmapiiristä mikä siellä on, kannustus on mieletöntä niin katsojien toimesta, järjestäjien toimesta sekä muiden kisailijoiden toimesta. Kiitos HTC:n tämäkin blogi on nähnyt päivänvalon ja saanut sen kirjoittajan innostumaan triathlonista.