Valmentajaksi TriathlonSuomeen?

Etsimme kaikkialta Suomesta kiinnostuneita aikuisten triathlonryhmän ohjaajia ja valmentajia. Voit olla triathlonin harrastaja, joka kaipaa uutta näkökulmaa harrastukseen; voit olla kestävyysurheilun tunteva PT, joka on kiinnostunut treeniryhmän valmentamisesta tai voit olla kokenut triathlonvalmentaja, joka on kiinnostunut valmentamaan TriathlonSuomen treeniryhmää. Tärkeintä on, että sinulla on motivaatiota kehittyä ja aito halu innostaa muita lajin pariin ja kehittymään. Käydään läpi yhdessä alussa toisaalta vahvuutesi ja toisaalta alueet, joissa haluat ohjaajana kehittyä ja varmistetaan, että ennen ensimmäisiä harjoitusten vetokertoja, sinulla on hyvä luottamus siihen, että saat toteutettua ohjauksen omat tavoitteesi täyttävällä tavalla.

TriathlonSuomen tavoite on perustaa treeniryhmiä usealle paikkakunnalle ympäri Suomen. Voimme perustaa toimintaa paikalle, missä on jo seuratoimintaa tai alueille, mistä tällä hetkellä puuttuu täysin triathlonseuratoiminta. Tavoitteemme on aloittaa treeniryhmät syyskuun 2023 aikana. Treeniryhmien sijainnit riippuvat siitä, mistä päin löydämme sopivat  ryhmien vetäjät. TriathlonSuomi tukee valmentajia tarjoamalla selkeän kausisuunnitelman sekä ohjeet yksittäisten harjoitusten ohjaamiseen. Tuemme valmennustiimin oppimista ja lajiymmärrystä koulutettujen ja kokeneiden valmentajien vetämillä luennoilla ja yhteiskeskusteluilla.

Valmentajan tehtävä on järjestää paikalliset treenipuitteet (juoksu-, pyörä- ja uintitreenien sijainti) ja ohjata harjoitukset. Tärkein tehtävä on muodostaa yhteisöllinen ja innostava ryhmäkulttuuri porukkaan. TriathlonSuomi vastaa ryhmän kaikista kustannuksista. TriathlonSuomi tuottaa treeniryhmäläisille tavoitteita vastaavat harjoitusohjelmat sekä tukee valmentajaa ohjaustyössä koko TriathlonSuomen valmennustiimin voimalla. Harrastajat kuuluvat lähtökohtaisesti TriathlonSuomi -seuraan. Valmentaja voi halutessaan kuulua/liittyä seuraamme,  mutta tämä ei ole pakollista.

Tavoitteemme on mahdollisimman nopeasti lyödä lukkoon uusien treeniryhmien paikkakunnat ja aloittaa ryhmien markkinointi. TriathlonSuomi panostaa merkittävästi markkinointiin. Valmentajalta odotetaan ryhmämuodostusvaiheessa pienimuotoista tukea viestintään. Lähtökohtaisesti ryhmä järjestetään, jos saamme yli 10 osallistujaa mukaan. Edellisen vuosien aikana lähes 1000 uutta tai kokeneempaa triathlonistia on osallistunut toimintaamme. Meillä on vahva usko, että saamme muodostettua hyvän kokoiset ryhmät useimmille paikkakunnille. Olemme sitoutuneet panostamaan tähän isosti. Maksamme valmentajille ohjaustuntipohjaista palkkaa ja tunteja kertyy kuukaudessa vähintään n. 12-15.

Olisiko sinusta viemään suomalaista triathlonia eteenpäin ja tarjoamaan kiinnostuneille harrastajille laadukkaat ja mukaansatempaavat puitteet harjoitteluun? Jos pienikin innostus heräsi, ole yhteydessä Minnaan (minna@triathlonsuomi.com). Kerro lyhyesti taustasi ja ajatuksesi treeniryhmämahdollisuudesta paikkakunnallasi. Mainitse myös olisiko sinulla kiinnostusta ja kyvykkyyttä ohjata lasten ja nuorten toimintaa aikuisten toiminnan lisäksi. Jos kysymyksiä heräsi, ole rohkeasti yhteydessä🙂

Myös, jos tunnistat henkilön, jota tämä voisi kiinnostaa, välitäthän viestin eteenpäin. Kiitos!

Terveisin,

Minna, Tatu ja TriathlonSuomen valkkutiimi