Pispalassa portaissa

Posted by:

kengät ja huomioliivit sävy sävyyn. Juoksuvaatteet mulla ja Jaanaballa Asicsilta.

Kengät ja huomioliivit sävy sävyyn. Juoksuvaatteet mulla ja Jaanaballa saatu Asicsilta. Taustalla ne kuuluisat noin 250 Pispalan porrasta.

Eiliselle blogilenkille osallistui minä mukaan luettuna neljä ihmistä. Kolme neljästä oli bloggaajia; minä, Jaanaba ja niobe. Neljäs osallistuja oli sitten kaikkien kolmen blogin lukija :D. Mentiin suunnitelman mukaisesti, eli kipitettiin rennolla vauhdilla Pispalan kuuluisille portaille. Neljä kertaa tuli kavuttua portaat, minkä jälkeen suunnistettiin takaisin Pyynikin uimahalliin ja jatkettiin kevyellä uintitreenillä. Kilometrejä juosten tuli kahdeksan ja uiden 2,2. Pikkuhiljaa uskaltaa lisätä juoksukilometrejä ja tehoja, kun takareisivamma tuntuu selätetyltä. Pieniä jumeja siellä vielä ajoittain tuntuu, mutta XXL:stä eilisellä reissulla ostettu Rumblerollerin näköinen rulla tuntuu murjovan kyseisiä jumeja paremmin kuin hyvin.

Bloggaajat portaiden huipulla

Bloggaajat portaiden huipulla

Asics muisti pehmeällä joulupaketilla, että juoksu kulkisi myös kylmenevällä kelillä sekä pilkkopimeässä. Paketista paljastui ohuet, tuulepitävät hanskat, paksu ja lämmin kääntöpipo sekä juoksuun tarkoitettu huomioliivi. Tuli lenkillä testattua yksi älypuhelinten käyttäjille suunnattu ominaisuus hanskoista. Niillä nimittäin pystyy käyttämään kosketusnäyttöjä etusormeen ja peukaloon laitettujen sopivien kankaiden ansiosta. Ominaisuus toimi niinkuin pitikin. Toisin sanoen voi ottaa juoksuselfiet ottamatta hanskoja pois. Näistä varusteista kirjoittelen vielä enemmän, kun on hieman lisää käyttökokemuksia kertyny. Vertailupohjaa varusteisiin on tullut vuosien varrella kivasti, kun sisälläni on pieni välineurheilija ja kämpän nurkassa on seitsemän muovilaatikollista urheiluvarusteita.

Jaksaa jaksaa

Jaksaa jaksaa

Tai sitten ei vaan jaksa

Tai sitten ei vaan jaksa

Yllättävää kyllä, ei porrastreenistä tullut uusia jumeja jalkoihin. Mutta silti pari päivää tulee nyt huilattua, koska leuka on hieman hellänä. Aamulla nimittäin poistettiin loputkin esiin tulleet viisaudenhampaat, eikä suuhun laitettujen tikkien takia nyt saa pariin päivään urheilla. Mutta onpahan hyvin aikaa editoida tulevaa treenivideota, mistä hiljattain trailerin julkaisin. Joulunakin on tarkoitus hieman treenailla, ettei kinkku jää kankkuun. Hyviä treenejä ruutujen toisellekin puolelle!

4
  Muut kirjoitukset samoista aiheista

Comments

 1. Jupu  December 19, 2014

  Hei! Kuulosti kyllä hyvältä tuo porrastreeni! Täällä Etelässäkin olisi nuo Malminkartanon portaat, mutta eipä ole ikinä treenimielessä vielä sinne asti uskallettu. Kerro sitten, kun tulet Helsingin seudulle taas juoksemaan, niin voisin yrittää tulla mukaan jos vain sopii :)

  Ja tuota treenivideota odotetaan ainakin täällä ihan mahdottomasti, tosi siistiä, että oot sellaistakin tehnyt, vau! :)

  reply
  • Lasse Vuori  December 23, 2014

   Pidän tän mielessä. Helsingissäkin tulee satunnaisesti käytyä, joten yhteistreenikin voi joku kerta onnistua.

   Treenivideoon on tullu nyt niin hyvin materiaalia, että saa nähdä, kuinka massiivinen pläjäys siitä vielä tulee.

   reply
 2. Ninni  December 18, 2014

  Taidanpa muuten kommentoida tänne Triathlonsuomen puolelle sun blogia ekaa kertaa. ;) Oli varmasti mukava porukkalenkki! Harmi, etten ehtiny mukaan. Seuraavalla kerralla sitten. ;)

  reply
  • Lasse Vuori  December 23, 2014

   Seuraavalla kerralla sitten Jyväskylän maisemissa. Ilmoittelen sulle, milloin treeni on ja mitä on silloin suunnitelmissa :)

   reply

Add a Comment