Monipuolinen syksyinen viikko 41

Kun edellinen viikko oli juoksua, tämä viikko sisälsi sitten paljon muutakin. Ulkoilukelit olivat täydellisiä, ja kaiken kruunasi lauantain aamuvarhainen pitkä lenkki uusia maisemia etsien, ja ai että oli kaunis ruska tullut metsäautoteille ja poluille.

Kaikkien keltaisen, ruskean ja punaisen sävyisten puiden muodostamien kujien välistä rauhaksiin juostessa mieli pääsi rauhoittumaan aivan mahtavalla tavalla.

Ah, on se sateeton aika syksystä ihan parasta aikaa vuodesta, kevään vastaavan ohella :)

Syksyinen polku

MA: Ap: Uintia 2km/35min Ip: Kuntosalilla 30min + kuntopyörällä 30min

TI: Ap: Kevyttä juoksua 9.1km, 5:13/km Ip: Kevyttä pyöräilyä 60min

KE: Kevyttä juoksua 17km, 5:18/km + pyöräilyä 1h + kiipeilyä 1h

TO: Kuntosalilla 30min

PE: Uintia 2km/33min

LA: Kevyt pitkä lenkki juosten 36km, 4:56/km

SU: Pyöräilyä 2h + kevyttä juoksua 11.7km, 5:08/km

Yht: 13h53min, josta juoksua 73.8km/6h15min, pyöräilyä 4h30min, uintia 4km/1h08min, kuntosalilla 1h ja kiipeilyä 1h.

 

Maanantaina oli kevyttä uintia, salin aloittelua ja päälle verryttelyt spinningpyörällä, jolla mahdollisesti talven aikana tarkoitus tehdä enemmänkin treeniä :) Tiistaina hyvin aikaisen aamun lenkki oli melko jumisilla jaloilla etenemistä edellisen illan puntin takia. Jalat siitä kuitenkin vertyivät lenkin aikana ja itsekin heräsi. Myös illan pyöräilyn aikana jalat alkoivat pikkuhiljaa toimia, vaikka alkuun olikin vaikea nostaa kadenssia kovin korkeille lukemille. Keskiviikkona oli vuorossa aerobinen yhdistelmälenkki, joka päättyi kiipeilyhallille, jossa sitten viikon ainoa boulderointi. Kuten Lasse kertoikin, on se hyvää lihasvoiman kasvattamiseen ylä- ja keskikeholle. To-pe -akseli oli kevyttä kiireistä johtuen, joten kävin vain puntilla ja uimassa lyhyesti. Lauantaina olikin sitten jalat hyvinkin palautuneen tuntuiset, joten ei siinä tarvinnut muuta kuin antaa jalkojen viedä ja nauttia maisemista. Korkeintaan vähän piti jarrutella, että ei mennä lähellekään kynnystä :) Sunnuntaina sitten aamusta pyöräilyä, jossa teemana oli 2x(20min kevyttä, 110-115bpm + 40min kynnyksen lähellä, 130-140bpm) ja päälle tunnin kevyt juoksu.

 

Ensi viikosta sitten saman tyyppistä, eli pari kertaa uimaan, pari kertaa puntille, yritetään pari kertaa kiipeilemään ja pyöräilyäkin mielellään vähintään pari kertaa ja juoksua vähän enemmän sitten, ihan kiireiden mukaan soveltaen ;) Kevyttä, kevyttä ja vielä kerran kevyttä vielä aika pitkän aikaa pääsääntöisesti ja säännöllisesti. Sieltä ne kesän odotukset tulevat todellisiksi.

 

the distance between your dreams and reality is called action