|

Kausi alkaa.

Tämän viikon lauantaina pääsen starttaamaan kisakauden, kun osallistun uintikisoihin Tuusulassa. Tai periaatteessahan kausi alkoi wattbike-kisoista, mutta niitä en oikein laskenut kisoiksi.

Ajatus uintikisoista ei ole ollut hirmuisen houkutteleva, koska uinti ei ole enää ottanut samanlaisia harppauksia eteenpäin kuin viime talvena. Muutenkin altaassa on välillä ollut tosi hankalaa, enkä ole oikein saanut mitään huikeita onnistumisen elämyksiä. Tiedostan omat heikot kohdat varmaan vähän liiankin hyvin ja yritän korjata niitä jopa liikaa ja liian montaa asiaa kerrallaan, jolloin välillä tuntuu, että koko paketti meinaa hajota.

Toki on niitä hyviäkin päiviä mahtunut mukaan, mutta kisavauhti on ollut silloinkin vähän kateissa. Maanantaina sain onneksi pienen annoksen uinti-itseluottamusta takaisin, kun vihdoinkin vauhti oli edes kelvollista ja se tuntui vain sopivan kovalta, eikä aivan uuvuttavalta. Ja mikä parasta, uinti tuntuikin hyvälle eikä kädet menneet ihan mihin sattuu! ;) Nyt voin onneksi lähteä vähän paremmalla mielellä kisoihin.

Lauantaita varten en treenejä vielä keventele, sillä sen aika on vasta parin viikon päästä, kun lähden Ouluun lyhyen radan masters SM-kisoihin. Siellä edessä on heti perjantaina 1500m, tosi jännittävää!

Kevät etenee niin hurjaa vauhtia, että tänään aamulla pyöräiltiin viimeinen tämän talven hallivuoro. Ehdottomasti hallissa ajaminen toi kyllä mielenkiintoa pyöräilyyn lisää myös talvella ja siellä sai tehtyä hyviä treenejä. Oikeastaan alkuvuosi meni ihan hämmentävän helposti, kun hiihto maistui ja pyöräilemäänkin pääsi ihan oikeasti ajaen. Ei tosiaankaan tullut mitään talven puutumista trainerilla ajoon tai spinningiin! Nyt spinning on jäänyt omaa tuntia lukuunottamatta aikalailla pois, kun treenejä on tosiaan voinut ihan oikeasti ajaa omalla pyörällä.

unnamed21

Seuraavan kerran pyörällä pääsee ihan oikeasti ajamaan viimeistään kolmen viikon päästä, kun suunnataan taas kevään leirille Calellaan pariksi viikoksi. Ennen leiriä keskityn kuitenkin uimaan mahdollisimman hyvät kisat ja tekemään kivoja treenejä täällä omankin maan kamaralla :)