Anniina Hakkarainen

[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2018/10/Anniinan-profiili.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_large”]
Olen Anniina, kolmikymppinen luokanopettaja, safariopas ja Varga-Neményi-kouluttaja. Kun kolmen työn kombinaatioon lisää triathlonin, kaksi koiraa ja sukkuloimisen Rovaniemen ja Espoon kotien välillä, ei vapaa-ajan ongelmia ehdi kertyä liiaksi ja välillä olisi ihan mukava olla vaan kotona.

 

Olen harrastanut monipuolisesti liikuntaa lapsesta asti. Aloitin klassisella baletilla, mutta yläkouluikäisenä salibandy ja muut joukkuepelit veivät mukanaan kunnes lukiossa innostuin juoksemaan. Ensimmäisen maratonin ehdin juosta ennen kuin HCR:lle tuli 18 vuoden ikäraja. Maratoneja tulikin juostua kolme, kunnes loukkaantuminen lopetti juoksemisen useammaksi vuodeksi. Opiskeluaika kuluikin erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla hikoillessa. Kestävyysurheilu palasi lajivalikoimaan vahvasti, kun viimein uskalsin jälleen juosta. Hölkkäsin pääasiassa koirien kanssa lenkkejä ja muutamana talvena innostuin hiihtämään enemmän. Triathlonista olin haaveillut varmaankin lapsesta asti. Unelmasta tuli totta vasta, kun tulin Espooseen töihin ja ilmoittauduin TriathlonSuomen alkeiskurssille. Sillä tiellä ollaan edelleen!

Nautin treenaamisesta: hikoilusta spinussa ja hapottavista jaloista juoksutreeneissä!

 

Ennen triathlonia uinti oli pakollinen palauttava, jonka herkästi jätin väliin, olihan vesi kylmää, yäk! Nykyään uintitreenit ovat ne, jotka laitan mahtumaan kalenteriin, vaikka kuinka meinaisi tehdä tiukkaa. Triathlonissa parasta on monipuolisuus ja valmentajan suunnittelema treeniohjelma. Okei, ei kyllä voi jättää mainitsematta treeniryhmää, porukassa tämä kaikki on vielä paljon kivempaa!

 

Triathlonin parissa lähtee neljäs kausi käyntiin. Supersprintistä puolimatkaan on nyt kisat kokeiltu ja viime keväänä alkoi kutkuttaa ajatus siitä, olisiko minusta täydelle matkalle…
Täpärille lähtöä on tässä kesä makusteltu ja 
ironman.com –sivustolla on useamman kerran käyty tutkimassa eri kisoja. IM Tallinna on sijainniltaan ja ajankohdaltaan minulle sopivin kisa, joten Tallinnan täpäriä kohti tässä talvi treenataan.

 

Tämä blogi tulee siis käsittelemään hektisen arjen keskellä ensimmäiselle täpärille treenaamista. Seikkailumielellä kohti ensi kesää!

P.S. Instagramista minut löytää nimellä anniina.ope. Alunperin ammatillinen insta-tili on nykyisin sekoitus opehommia, triathlonia ja koiria.