TAMPEREELLA – TRIATHLONIN STARTTIKURSSI UUSILLE HARRASTAJILLE 149 €

Oletko kiinnostunut triathlonista? Tule mukaan suositulle TriathlonSuomen aloittelijakurssille, jonka vetäjinä toimivat Suomen kärkitriathlonistit Anni Antikainen ja Torsti Tähtinen.

Aloita uusi harrastus innostavassa seurassa ja laadukkaassa valmennuksessa! Olit sitten aloitteleva kestävyysurheilija tai kokenut maratoonari, triathlonin kolme lajia luovat aivan omantyyppisen haasteen harjoitteluun. Aloittelijakurssi antaa tarvittavat tiedot ja taidot uinnin, pyörän ja juoksun omatoimisen harjoittelun jatkamiseksi kurssin jälkeen. Kurssin keskeisimpiä teemoja ovat oikeaoppiset lajitekniikat, harjoittelun toteutus ja rytmitys sekä triathlonin erityispiirteet.

Ilmoittaudu mukaan MyClubissa. Huomaathan, että sinun tulee rekisteröityä MyClubin käyttäjäksi ennen kuin voit ilmoittautua kurssille.

  • Seuraava kurssi alkaa 4.5.2017
  • Ryhmä harjoittelee yhdessä 2 kertaa viikossa 5 viikon ajan
  • Saat viikkotason harjoitusohjelman, joka sisältää kaikkien harjoitteiden tarkan sisällön ja tavoitetasot.
  • Kurssin jälkeen sinulla on tarvittavat perustiedot triathlonista: kolmen eri lajin vaatimukset, kilpailtavat matkat ja urheilijan ravinto
  • Yhteisharjoituksissa keskitymme tekniikkaan, etenkin uinnissa
  • Ryhmässä on aina aivan aloittelevia urheilijoita, kuin kokeneitakin – rohkeasti mukaan vain kaiken tasoiset menijät!
  • Kurssin hinta 149 €

Alustava aikataulu löytyy täältä.

Voit tulla ensimmäiselle kerralle tutustumaan ilman sitoutumista!

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 16 henkeä, joten ilmoittaudu ajoissa.

Aloittelijakurssi antaa tarvittavat tiedot ja taidot omatoimisen triathlonharjoittelun jatkamiseksi kurssin jälkeen. Kurssin keskeisimpiä teemoja ovat oikeaoppiset lajitekniikat, harjoittelun toteutus ja rytmitys sekä triathlonin erityispiirteet.

Kurssi soveltuu kaikenikäisille lajista kiinnostuneille harrastustaustaan katsomatta. Kurssilla huomioidaan jokaisen tausta ja harjoitukset ovat suunniteltu sen mukaan, että jokainen pystyy suorittamaan ne omalla tasollaan.

Ryhmä harjoittelee yhdessä 2 kertaa viikossa 5 viikon ajan.

Ilmoittaudu mukaan ja aloita uusi innostava harrastus hyvässä seurassa!

Kysymysten ja epäselvien asioiden osalta ota yhteyttä anniantik@gmail.com tai torsti.thtinen@gmail.com.

Oletko kiinnostunut edistyneemmille suunnatuista palveluistamme? Tutustu valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.