Spinning-tunnit

Supersuositut spinning-tunnit jatkuvat. Tule kokemaan todellinen pyörätreeni, josta ei varmasti jää tehoa puuttumaan!

Haluatko kehittää pyöräkuntoasi ja -nopeutta? Ilmoittaudu mukaan tehopohjaisesti ohjattuihin ja haastaviin treeneihin. Tunneilla keskitytään koviin harjoituksiin, mutta saat myös opastusta pyöritystekniikkaan ja lajiharjoitteluun liittyen sekä aerodynaamisen ajoasennon löytämiseen. Perjantain tunnit keskittyvät maksimaalisen hapenottokyvyn eli vo2maxin harjoittamiseen ja sunnuntaisin kehitetään pyöräkestävyyttä pitkällä ja vaihtelevalla 3 tunnin treenillä.

Spinning-harjoittelu mahdollistaa kaiken tasoisten harrastajien yhteistreenit – jokainen säätää vastuksen itselleen sopivaksi. Treenit pidetään Meilahden liikuntakeskuksessa, jonka pyörissä on tavallisten herkkujen lisäksi teho- ja kadenssimittari. Spinning-treenien vetäjinä toimivat perjantaisin Minna Koistinen ja Taina Avo sekä sununtaisin Minna / Tatu Koistinen.

  • Perjantain spinning-tunnit alkavat 7.9. klo 18:05. Tunnin kesto on 90 minuuttia ja teemana maksimaalisen hapenottokyvyn kehittäminen.
  • Sunnuntain spinning-tunnit alkavat 2.9. klo 10:00. Treeni kestää 3 tuntia (mikäli 3 tuntia tuntuu liian pitkältä, on tunnilta mahdollisuus poistua 2 tunnin ajon jälkeen). Harjoituksen teemana on kestävyyden kehittäminen ja se sopiikin erinomaisesti puoli- ja täysmatkalle tähtääville.
  • Tunnit ovat haastavia ja vaihtelevia, joten et pääse pitkästymään.
  • Tunneilla saat opastusta pyöräilytekniikkaan ja vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun
  • Valmentajat ovat Suomen kärkitriathlonisteja ja heiltä löytyy menestystä myös kansallisen tason pyöräkilpailuista
  • Hinnat: perjantai 180€ ja sunnuntai 230 € (sis. sisäänpääsyn Meilahden liikuntakeskukseen). Voit osallistua myös kumpaankiin treeniin, jolloin yhteishinta on 320€. Kurssimaksun voi suorittaa 1 tai 2 erässä.

Spinning soveltuu hyvin kaikentasoisille pyöräilijöille ja triathlonisteille, jotka haluavat kehittyä ja osallistua rankkaan yhteistreeniin. Tuntien yhteydessä on myös erinomainen tilaisuus tutustua muihin triathlonisteihin, verkostoitua ja saada vastauksia esimerkiksi harjoittelua ja kisoja koskeviin kysymyksiin.

Ilmoittaudu mukaan perjantain treeniin tästä.

Ilmoittaudu mukaan sunnuntain treeniin tästä.

Kysymysten ja epäselvien asioiden osalta ota yhteyttä treeniryhma@triathlonsuomi.com

Sunnuntain uintiharjoitukset

Krista Terämaan suositut, nopeille uimareille suunnatut uintiharjoitukset jatkuvat 2.9.2018 alkaen Mäkelänrinteen uimahallissa.

Usein kuulee sanottavan, että kovia uintiharjoituksia on vaikea tehdä yksin. Siksi olemme järjestäneet nopeille uimareille mahdollisuuden uida saman tasoisten uimareiden kanssa kovia harjoituksia. Mikäli sinä siis uit satkun 1:50min tai alle, ilmoittaudu mukaan.

Syksyn hinta on 230€ sisältäen sisäänpääsyn Mäkelänrinteen uimahalliin (6,70€ kertalippu). Uinnit alkavat 2.9. ja viimeinen treeni pidetään 30.12.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kysymykset: treeniryhma@triathlonsuomi.com


Oletko kiinnostunut treeniryhmästä, harjoitusohjelmasta tai henkilökohtaisesta valmennuksesta? Tutustu näihin ohesta: treeniryhmäharjoitusohjelmat ja online-valmennus.