Spinning-tunnit

Supersuositut spinning-tunnit jatkuvat. Tule kokemaan todellinen pyörätreeni, josta ei varmasti jää tehoa puuttumaan!

Haluatko kehittää pyöräkuntoasi ja -nopeutta? Ilmoittaudu mukaan tehopohjaisesti ohjattuihin, haastaviin treeneihin. Tunneilla keskitytään koviin harjoituksiin, mutta saat myös opastusta pyöritystekniikkaan ja lajiharjoitteluun liittyen sekä aerodynaamisen ajoasennon löytämiseen.

Spinning-harjoittelu mahdollistaa kaiken tasoisten harrastajien yhteistreenit – jokainen säätää vastuksen itselleen sopivaksi. Treenit pidetään Meilahden liikuntakeskuksessa, jonka pyörissä on tavallisten herkkujen lisäksi teho- ja kadenssimittari.

Treenimaksut voidaan jakaa 2 erään.

  • Torstain aamuspinning -tunnit alkavat 5.9. klo 7:00. Treeni kestää 1 tunnin / 150€ kevät / 
  • Perjantain FTP buuster-tunnit alkavat 6.9. klo 18:05. Tunnin kesto on 90 minuuttia / 180€ kevät.
  • Haastava lauantai tupla -tunnit alkavat 7.9. klo 9:00. Treeni kestää 2 tuntia / 200€ kevät.
  • Tunnit ovat haastavia ja vaihtelevia, joten et pääse pitkästymään.
  • Tunneilla saat opastusta pyöräilytekniikkaan ja vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun

Spinning soveltuu hyvin kaikentasoisille pyöräilijöille ja triathlonisteille, jotka haluavat kehittyä ja osallistua rankkaan yhteistreeniin. Tuntien yhteydessä on myös erinomainen tilaisuus tutustua muihin triathlonisteihin, verkostoitua ja saada vastauksia esimerkiksi harjoittelua ja kisoja koskeviin kysymyksiin.

Kysymykset: treeniryhma@triathlonsuomi.com

Sunnuntain uintiharjoitukset

Krista Terämaan suositut, nopeille uimareille suunnatut uintiharjoitukset jatkuvat 1.9.2019 alkaen Mäkelänrinteen uimahallissa.

Usein kuulee sanottavan, että kovia uintiharjoituksia on vaikea tehdä yksin. Siksi olemme järjestäneet nopeille uimareille mahdollisuuden uida saman tasoisten uimareiden kanssa kovia harjoituksia. Mikäli sinä siis uit satkun 1:50min tai alle, ilmoittaudu mukaan.

Kevään hinta on 230€ sisältäen sisäänpääsyn Mäkelänrinteen uimahalliin (6,70€ kertalippu). Uinnit alkavat 1.9.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kysymykset: treeniryhma@triathlonsuomi.com


Oletko kiinnostunut treeniryhmästä, harjoitusohjelmasta tai henkilökohtaisesta valmennuksesta? Tutustu näihin ohesta: treeniryhmäharjoitusohjelmat ja online-valmennus.