TRIATHLONIN ALKEISRYHMÄ 2019-2020

Kaudelle 2019-2020 Triathlonin alkeiskurssi muuttuu alkeisryhmäksi. Ryhmässä voi olla mukana 2 kuukautta, jolloin se toimii alkeiskurssina, tai ryhmän mukana voi harjoitella koko kauden.

Tule mukaan uuden harrastuksen pariin innostavassa seurassa ja laadukkaassa valmennuksessa! Triathlonin kolme erilaista lajia tuovat aivan omantyyppisen haasteen harjoitteluun ja kehittymiseen – triathlonin alkeisryhmässä ohjaamme sinut turvallisesti ja mielekkäästi uuden lajin pariin :)

Alkeisryhmän toimintaa rytmittää 2 viikottaista yhteisharjoitusta. Alkeisryhmässä opit kaiken mitä sinun tulee tietää niin uinnin, juoksun kuin pyöräharjoittelunkin tekniikoista – sinulla ei siis tarvitse olla mitään kokemusta triathlonin eri lajeista.

Yhteisharjoitukset ovat seuraavat:

– Tiistaina 19:00 sisäpyöräharjoitus, Meilahti

– Keskiviikkona 18:30 juoksuharjoitus, Pirkkola

– Lauantai 8:00-9:00, uintiharjoitus Leppävaara (2 kertaa kuukaudessa)

Jos jonain viikkona et pääse näihin harjoituksiin, voit tulla korvaavaan treeniin lähtökohtaisesti mille tahansa TriathlonSuomen treenikerralle, missä on tilaa. Näet kalenterin ohesta.

 

Vastuuhenkilönä ryhmässä toimii Essi Tamminen, mutta myös muut valmennustiimiläiset on tukenasi.

Alkeisryhmän hinta on 85 € / kk (sis. pääsyn uimahalliin ja spinning-treenisaleihin) 

Saat koko kaudelle harjoitusohjelman, joka päivittyy parin kuukauden välein.

Ryhmässä on mukana laidasta laitaan kuntoilijoita. Yhdistävänä tekijänä on uusi laji, triathlon. Löydät taatusti samantasoista treeniseuraa. Vaikka et olisi harrastanut liikuntaa vuosiin, olet tässä porukassa samalla viivalla muiden kanssa. Toisaalta, ryhmästä löytyy myös vuosia kestävyysliikuntaa harrastaneita, joten konkareillekin löytyy kaveri.

Kurssin keskeisimpiä teemoja ovat oikeaoppiset lajitekniikat, harjoittelun toteutus ja rytmitys sekä triathlonin erityispiirteet.

Ryhmässä saat myös vinkkejä miten kehittyä ylipäänsä paremmaksi kestävyysurheilijaksi. Miten esimerkiksi kannattaa harjoitella juoksua siten, että tekeminen pysyy mielenkiintoisena ja kehittävänä etkä ajaudu yhä yleistyvien rasitusvammojen kierteeseen.

Mikäli kaipaat lisätietoja, olethan yhteydessä: minna@triathlonsuomi.com

Ilmoittaudu mukaan MyClubissa: 

Ilmoittaudu alkeisryhmään

Oletko kiinnostunut edistyneemmille suunnatuista palveluistamme? Tutustu treeniryhmäämme tai valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.