TRIATHLONIN STARTTIKURSSI UUSILLE HARRASTAJILLE 149 €

Oletko kiinnostunut triathlonista? Tule mukaan suositulle TriathlonSuomen alkeiskurssille!

Aloita uusi harrastus innostavassa seurassa ja laadukkaassa valmennuksessa! Olit sitten aloitteleva kestävyysurheilija tai kokenut maratoonari, triathlonin kolme lajia luovat aivan omantyyppisen haasteen harjoitteluun. Aloittelijakurssi antaa tarvittavat tiedot ja taidot uinnin, pyörän ja juoksun omatoimisen harjoittelun jatkamiseksi kurssin jälkeen. Kurssin keskeisimpiä teemoja ovat oikeaoppiset lajitekniikat, harjoittelun toteutus ja rytmitys sekä triathlonin erityispiirteet.

Triathlonin alkeiskurssi antaa myös vinkkejä miten kehittyä ylipäänsä paremmaksi kestävyysurheilijaksi. Saat vinkit miten esimerkiksi kannattaa harjoitella juoksua siten, että tekeminen pysyy mielenkiintoisena ja kehittävänä.

Ilmoittaudu mukaan MyClubissa (painamalla tästä). Huomaathan, että sinun tulee rekisteröityä MyClubin käyttäjäksi ennen kuin voit ilmoittautua kurssille.

  • Seuraava kurssi alkaa tiistaina 21.3.2017
  • Ryhmä harjoittelee yhdessä 2 kertaa viikossa pääkaupunkiseudulla 5 viikon ajan
  • Saat viikkotason harjoitusohjelman, joka sisältää kaikkien harjoitteiden tarkan sisällön ja tavoitetasot.
  • Kurssin jälkeen sinulla on tarvittavat perustiedot triathlonista: kolmen eri lajin vaatimukset, kilpailtavat matkat ja urheilijan ravinto
  • Yhteisharjoituksissa keskitymme tekniikkaan, etenkin uinnissa
  • Ryhmässä on aina aivan aloittelevia urheilijoita, kuin kokeneitakin – rohkeasti mukaan vain kaiken tasoiset menijät!
  • Kurssin hinta 149 €

Syksyn kurssimme oli menestys ja se myytiin loppuun. Ilmoittauduthan ajoissa, kurssille otetaan mukaan korkeintaan 32 henkeä.

Kurssi soveltuu kaikenikäisille lajista kiinnostuneille harrastustaustaan katsomatta. Kurssilla huomioidaan jokaisen tausta ja harjoitukset ovat suunniteltu sen mukaan, että jokainen pystyy suorittamaan ne omalla tasollaan.

Ryhmä harjoittelee yhdessä 2 kertaa viikossa 5 viikon ajan.

Yhteisharjoitusten ohjelmaan pääset käsiksi tästä.

Minnasta ja kurssista sanottua:

“Sain paljon enemmän, kuin mitä olisin ikinä osannut toivoa”. “Kiitos vielä ihanan positiivisesta ja inspiroivasta meiningistä! Tässä ihanassa porukassa ja erityisesti sinun positiivisessa, tsemppaavassa ja inspiroivassa ohjauksessa on ihan supermahtavaa treenata! Asenteesi on mitä esimerkillisin niin urheilijana kuin treeniryhmän vetäjänä :D”.”Palautteena: oot mahtava ohjaaja ja piiskuri. Yllättäen pyöräilystä innostuin todella vaikka se oli mun heikoin kohta alussa.”

Ilmoittaudu mukaan ja aloita uusi innostava harrastus hyvässä seurassa!

Kysymysten ja epäselvien asioiden osalta ota yhteyttä minna@triathlonsuomi.com.

Ilmoittaudu mukaan.

Oletko kiinnostunut edistyneemmille suunnatuista palveluistamme? Tutustu treeniryhmäämme tai valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.