TRIATHLONIN ALKEISRYHMÄ KEVÄT 2019

Oletko kiinnostunut triathlonista? Tämän kevään alkeiskurssi on jo pidetty, mutta järjestämme aloitteleville triathlonisteille alkeisryhmän 1.3. alkaen. Hyppää mukaan koska tahansa.

Tule mukaan uuden harrastuksen pariin innostavassa seurassa ja laadukkaassa valmennuksessa! Triathlonin kolme erilaista lajia tuovat aivan omantyyppisen haasteen harjoitteluun ja kehittymiseen – triathlonin alkeisryhmässä ohjaamme sinut turvallisesti ja mielekkäästi uuden lajin pariin :)

Kevään kestävän alkeisryhmämme toimintaa rytmittää 2 viikottaista yhteisharjoitusta. Alkeisryhmässä opit kaiken mitä sinun tulee tietää niin uinnin, juoksun kuin pyöräharjoittelunkin tekniikoista – sinulla ei siis tarvitse olla mitään kokemusta triathlonin eri lajeista.

Yhteisharjoitukset (2 / vko) voit valita seuraavista omien mieltymystesi mukaan:

– Ma tai ti – juoksu (ma: 18:30 Esport – ti:19:30 Liikuntamylly)

– Perjantai 18:05 spinning, Meilahti

– Lauantai 8:00-9:00, joka toinen lauantai uinti Mäkelänrinne

– Tukivaihtoehtoina torstaina klo 7:00 ja lauantaina 9:00 pyörätreenit, mikäli et pääse perjantain spinning-tunnille

Voit siis valita esimerkiksi joka toinen viikko juoksu + uinti -treenit ja joka toinen viikko juoksu + pyörä -treenit tai minkä tahansa muun yhdistelmän.

Vastuuhenkilönä ryhmässä toimii Essi Tamminen. Ryhmän ‘kick off’ pidetään maaliskuun loppupuolella.

Alkeisryhmän hinta on 65 € / kk (sis. pääsyn uimahalliin ja spinning-treenisaleihin) ja ajankohtana tämän kevään maaliskuu-toukokuu.

Itsenäisenä treeniohjelmana voit halutessasi noudattaa maaliskuun alussa jaettavaa harjoitusohjelmaa, mikäli haluat saada vinkkejä ja neuvoja viikon muiden treenien rytmittämiseen tai ideoita siitä, mitä voisi itsekseen harjoitella.

Ryhmässä on mukana laidasta laitaan kuntoilijoita. Yhdistävänä tekijänä on uusi laji, triathlon. Lupaan, että löydät samantasoista treeniseuraa kanssatreenaajistasi. Vaikka et olisi harrastanut liikuntaa vuosiin, olet tässä porukassa samalla viivalla muiden kanssa. Toisaalta, ryhmästä löytyy myös vuosia kestävyysliikuntaa harrastaneita, joten konkareillekin löytyy kaveri.

Kurssin keskeisimpiä teemoja ovat oikeaoppiset lajitekniikat, harjoittelun toteutus ja rytmitys sekä triathlonin erityispiirteet.

Ryhmässä saat myös vinkkejä miten kehittyä ylipäänsä paremmaksi kestävyysurheilijaksi. Miten esimerkiksi kannattaa harjoitella juoksua siten, että tekeminen pysyy mielenkiintoisena ja kehittävänä etkä ajaudu yhä yleistyvien rasitusvammojen kierteeseen.

Mikäli kaipaat lisätietoja, olethan yhteydessä: minna@triathlonsuomi.com

Mukaan voit ilmoittautua laittamalla minulle sähköpostia samaan yllä olevaan osoitteeseen (minna@triathlonsuomi.com).

Oletko kiinnostunut edistyneemmille suunnatuista palveluistamme? Tutustu treeniryhmäämme tai valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.