Lanzarote 7.-21.12.2018

Leiri on jaetu kahdeksi treeniviikoksi ja voit vapaasti osallistua joko ensimmäiselle, toiselle viikolle tai koko ajalle.

Leirille on vielä mahdollista jälki-ilmoittautua mukaan, jos lennoilla & hotellissa on tilaa. Ota yhteyttä ja varmistetaan tilanne!

Lentojen varaukset tapahtuvat suoraan TUI:n sivuilta. https://www.tui.fi/

7.-14.12.2018 & 14.-21.12.2018

 

Yksi viikko 600 € — Kaksi viikkoa 1040 € (ei sisällä lentoja)


Koe unohtumaton treenileiri kuvankauniilla Lanzaroten saarella. Lanzarote tarjoaa triathlonharjoitteluun mitä parhaimmat puitteet. Etenkin pyöräily on saarella suosittua, eikä ihme – pyöräreitit kulkevat hiekkarannoilta laavakentille ja korkealle Harian huipulle. Saarelta löytyy satoja kilometrejä erinomaista tietä, ja siellä on mahdollisuus ajaa myös yksi Ironman-kilpailujen haastavimmista pyöräosuuksista.

TriathlonSuomen leiripaketti on laadittu tekemään triathlonistin matka helpoksi. Kaikki on mietitty ennalta ja harjoitusohjelma sopeutuu kunkin leiriläisen tason ja tavoitteiden mukaiseksi. Tämän matkan jälkeen et enää muunlaisia lomia harkitse!

Harjoituksista vastaavat TriathlonSuomen valmentajat Sami Tuomi ja Juuso Manninen. Harjoitusohjelmaan kuuluu uintia, pyöräilyä, juoksua sekä yhdistelmäharjoituksia. Leirillä esimerkkipäivä alkaa 7.00 joko uinnilla tai juoksulla, jonka jälkeen syödään aamiainen. Aamiaisen jälkeen on hetki aikaa valmistautua pyöräharjoitukseen. Pyörälenkeille lähdetään tasoryhmissä, joista jokainen löytää itselleen varmasti sopivan. Lenkkien pituus ja vauhti määräytyvät ryhmäläisten sekä harjoituksen tarkoituksen mukaan. Takaisin hotellilla ollaan iltapäivästä. Loppuilta on jokaiselle vapaata aikaa.

Harjoitukset ovat vaativia ja suunnitellaan niin, että ne ovat mielekkäitä jokaiselle oman tason mukaan. Leirillä jokainen pääsee kokemaan millaista on harjoitella ammattimaisesti – kaikki hoidetaan leiriläisille valmiiksi, jotta leiriläiset voivat keskittyä vain harjoituksiin, syömiseen ja palautumiseen.

Matkaan sisältyy:

  • Lennot Helsinki-Lanzarote-Helsinki (TUI)
  • Kuljetukset lentokentältä hotellille
  • Majoitus Superior-huoneistossa sporttihotellissa
  • Puolihoito
  • Valmentajien suunnittelema ja vetämä koko leirin kestävä harjoitusohjelma
  • Kuntosalin käyttö
  • Opastus pyörävuokrauksen osalta
  • Leirin ohjaajien ja valmentajien tuki koko leirin ajan

Lisämaksusta saatavilla mm.:

Matkan tiedot:

Leirin viralliset lennot ovat:
7.12.2018 klo 08:25 -> 12:55 Helsinki-Lanzarote (TUI)
14.12.2018 klo 14:10 -> 22:20 Lanzarote-Helsinki (TUI)
14.12.2018 klo 08:25 -> 12:55 Helsinki-Lanzarote (TUI)
21.12.2018 klo 14:10 -> 22:20 Lanzarote-Helsinki (TUI)

Leirille pääsee hyvin mukaan myös muilla lennoilla. Esimerkiksi Finnair lentää Lanzarotelle lauantaisin.

Lisämaksusta:
Majoitus yksin +200 €/viikko.

Lanzarotella on paljon pyörävuokraamoita, joista jokainen varmasti löytää itselleen sopivan pyörän leirin ajaksi.

Majoitus urheilijoille suunnatussa Sands Beach Lanzarote -hotellissa. Hotellihuoneet ovat suuria ja niissä on erillinen makuuhuone. Huoltajat ja perhekunnat kokonaisuudessaan ovat tervetulleita mukaan leirille.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä: sami.tuomi@triathlonsuomi.com, 050 374 7448.

Ilmoittaudu mukaan kurssit@triathlonsuomi.com

Laita otsikoksi Lanzarote 2018 sekä viestiin osallistujien nimet, sähköpostiosoitteet ja huonetoiveet.

Leirille osallistumiseen vaaditaan TriathlonSuomen jäsenyys. Seuran vuuosimaksu on 20 € ja jäseneksi pystyy liittymään täällä.


Matkan hinta koostuu osista lennot, hotelli, kuljetukset ja leirivalmennus. Osat ovat saatavissa myös erikseen, ota yhteyttä sami.tuomi@triathlonsuomi.com, 050 374 7448.