TriathlonSuomen treenileirit – PERUTTU

Girona 28.4. – 10.5.2020 – Hinta 825 € + lennot n. 300 €


Koe unohtumaton harjoitusleiri Gironan maisemissa. Alueelta löytyy tuhansia kilometrejä erinomaista tietä pyöräharjoitteluun. Olit sitten aloitteleva triathlonisti tai kokenut teräsmies, Espanjan rannikolta löytyvät kaikkien tarpeita palvelevat reitit. Meri on mitä kaunein aamuauringon noustessa ja kutsuu uimaan. Meriveden lämpötila on hyvin uintikelpoinen märkäpuvulla ja hotellissa on 25 m lämmitetyt uimaradat.

TriathlonSuomen treenileiri on laadittu tekemään triathlonistin matka helpoksi. Lennot, kuljetukset ja tasokas majoitus on mietitty ennalta ja harjoitusohjelma sopeutuu kunkin leiriläisen tason ja tavoitteiden mukaiseksi. Valmentajat Sami Tuomi, Juuso Manninen ja Susanna Lehtovaara ovat käytettävissäsi koko leirin ajan.

Matkaan sisältyy:

 • Majoitus kaksiohuoneistossa laadukkaassa hotellissa
 • Puolihoito
 • Kuljetukset lentokentältä hotellille – 28.4. ja 10.5.
 • Suunnitellut harjoitukset jokaisena päivänä
 • Opastus lentojen hankkimisesta
 • Opastus pyörävuokran osalta
 • Leirin ohjaajien ja valmentajien tuki koko leirin ajan

Lisämaksusta saatavilla mm.:

 • Oma huone
 • Uinnin vedenalainen videokuvaus
 • Hierontapalveluita
 • Henkilökohtaisia valmennuspalveluita
 • Oman pyörän kuljetus leirille

Matkan tiedot:

28.4.2020 Helsinki – Barcelona 07:05 -> 10:05 (Finnair)
10.5.2020 Barcelona – Helsinki 11:05 -> 16:00 (Finnair)

Lennot tulee jokaisen osallistujan varata itse.

HUOM! Leirille voi tulla myös muina päivinä. Tällöin osallistujan on itse hoidettava kuljetus lentokentältä hotellille.

Bussikuljetus kentältä hotellille kestää noin 1,5 h. Myös mahdollisesti mukana olevat omat pyörät mahtuvat kuljetukseen mukaan, mutta näistä tulee lisäkustannus 10 €/suunta. Lentokoneeseen sen sijaan pitää varata ja maksaa erikseen paikka omalle pyörälle. Mikäli et halua erityisesti käyttää omaa pyörää, suosittelemme alueen pyörävuokraamoja. Näistä löytyvät toimivat maantiepyörät kaikkiin tarpeisiin hintaan 110-160 €/viikko.

Majoitus laadukkaassa Evenia Olympic Suites -hotellissa. Huoltajan ja muiden perhekuntaan kuuluvien matkan hintaa kannattaa tiedustella sami.tuomi[at]triathlonsuomi.com. Mainitsethan huonekaveritoiveet ja henkilömäärät varauksesi yhteydessä.

Hotelli sijaitsee Espanjan koillisrannikkolla Lloret de Marin kylässä, 40 km Gironan kaupungista. Sijainti on pyöräilijöille toimiva – haastavat vuorireitit ovat lähietäisyydellä ja tasaisemmille alueille pääsee suoraan hotellista. Leiriohjelma valmistuu osallistujien profiilien mukaisesti. Tarkoituksena on saada jokaiselle päivälle erilaisia vaihtoehtoja leiriläisille valittavaksi.

Ilmoittaudu mukaan myClubissa!

Varaa itsellesi lennot suoraan Finnairin kautta tai muulta yhtiöltä, jos saavut eri päivinä. Tämän jälkeen ilmoittaudu leirille myClubissa. Laita lisäksi matkapäiväsi tiedoksi meille, jotta tiedämme minä päivinä olet mukana, sami.tuomi@triathlonsuomi.com.

Liity myös leirin FB-ryhmään!

Leirille osallistumiseen vaaditaan TriathlonSuomen jäsenyys. Seuran vuuosimaksu on 24 € ja jäseneksi liittymistä varten tiedot löytyvät täältä.

Kysymysten ja epäselvien asioiden osalta ota yhteyttä sami.tuomi@triathlonsuomi.com tai soita 050 374 7448 (Sami).

Leirin hinta on 825 € + lennot.

Majoitus yksin huoneistossa lisämaksusta 25 €/päivä.
Leirille osallistumattomat puolisot pääsevät mukaan 200 € alennuksella.
Kysy hintaa lapsille!